Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Ανυπακοή κι αντίσταση με κάθε μέσο



Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο ελληνικός λαός βρίσκεται σε νόμιμη άμυνα!
Μετά την ετσιθελική ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου από μια κοινοβουλευτική πλειοψηφία που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη θέληση του λαού, έχει δικαίωμα ο τελευταίος να μην υπακούει πλέον.
Μετά την ανιστόρητη βίαιη καταστολή της ειρηνικής συγκέντρωσης στην πλατεία Συντάγματος, έχει δικαίωμα ο λαός στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων του με κάθε τρόπο.
Έγινε ξεκάθαρο και στους πιο αφελείς ότι έχουμε χούντα πολύ πιο επικίνδυνη από αυτή των συνταγματαρχών.
Ο στόχος της είναι ξεκάθαρα η οικονομική εξαθλίωση του πληθυσμού καθώς και το ξεπούλημα όλης της δημόσιας περιουσίας.
Είναι πατριωτικό καθήκον κάθε Έλληνα η Αντίσταση με κάθε μέσο.
Είναι ντροπή να βλέπουμε τα ΜΑΤ να χτυπάνε αλύπητα ηλικιωμένους που κρατούσαν την ελληνική σημαία και ήρθαν στο Σύνταγμα να διαδηλώσουν την αντίθεσή τους στα μέτρα και εμείς να τους κοιτάμε ανήμποροι να τους βοηθήσουμε.
Είναι απαράδεχτο να δεχτούμε τη δουλική μοίρα που όρισαν για τα παιδιά μας.
Είναι η ώρα να αλλάξουμε στρατηγική και ν΄ απαντήσουμε στα ίσα στη βία με βία.
Να μείνουμε να μετρηθούμε και να αποδείξουμε ότι είμαστε δυνατότεροι!
Το νικηφόρο παράδειγμα του Κάιρου είναι δίπλα μας.
Θέλησαν στις 29 Ιούνη να κάμψουν το ηθικό μας, να αισθανθούμε μικροί κι ανίσχυροι μπροστά στην πάνοπλη εξουσία τους που την περιέφεραν θριαμβευτικά στους δρόμους του κέντρου.
Όμως άλλο δεν κατάφεραν παρά οι αγανακτισμένοι να γίνουν αποφασισμένοι.
Το σύνθημα «Δε θα φύγουμε, αν δε φύγουν» συμπληρώνεται αποφασιστικά με το «ή αυτοί, ή εμείς»!
Οι μάσκες έπεσαν πλήρως, η πλατεία μετατράπηκε σε θάλαμο αερίων, το ότι δεν είχαμε δεκάδες νεκρούς από ασφυξία, οφείλεται στο αεράκι που σηκώθηκε σαν από θαύμα.
Οι τραυματίες ήταν φυσικά εκατοντάδες.
Ο ελληνικός λαός έχει βρεθεί σε μια μεγάλη μέγγενη που από τη μια είναι τα ΜΜΕ που εκβιάζουν και φοβίζουν το κόσμο ότι θα έρθει η καταστροφή αν δεν παραχωρήσουν τα στοιχειώδη δικαιώματά τους κι από την άλλη η ωμή κρατική βία των μέτρων και της καταστολής.
Χρειάζεται να ενημερωθεί η κοινή γνώμη ώστε να μην σταθεί εμπόδιο στην εξέγερση αλλά να τη στηρίξει και αυτό χρειάζεται να γίνει γρήγορα.
Ήδη έχουν γίνει πολλά βήματα, χρειάζονται και τα υπόλοιπα.
Η κοινοβουλευτική αριστερά έμεινε να νομιμοποιεί τη βουλή και τη διαδικασία τη στιγμή που έξω εξευτελιζόταν κάθε έννοια δημοκρατίας.
Δυστυχώς αντί να είναι μπροστά ή μαζί με τον κόσμο βρίσκεται πίσω, έχοντας ως πρώτο μέλημα τις καρέκλες της κι ας χάνει ο λαός το σπίτι του.
Μόνη ριζική λύση η εξέγερση και αυτός ο λαός το μπορεί!
Το απέδειξε στην πλατεία όπου ανάγκασε την αστυνομία να εξαντλήσει όλο το στοκ των χημικών πάνω του κι αυτός ακόμα εκεί!
Και θα είναι εκεί γιατί αυτή η πλατεία και αυτή η χώρα είναι δική του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: