Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

Είμαστε όλοι Έλληνες
Από την αρχή της κρίσης, υπάρχει ως εύλογο ερώτημα, το γιατί επιλέχτηκε η Ελλάδα ως στόχος αυτής της απροκάλυπτης επίθεσης από τις λεγόμενες «Δάνειες Δυνάμεις».
Οι απαντήσεις σ΄αυτό το ερώτημα αμέσως έπεσαν βροχή:
Είμαστε σπάταλοι, ζούσαμε πάνω από τις δυνάμεις μας, ζούσαμε με δανεικά, είμαστε τεμπέληδες και διεφθαρμένοι, το πρώτο ορμητικό κύμα απαντήσεων.
Το δεύτερο κύμα απαντούσε στην βαρύτητα του χρέους που ήταν κύρια  προς το εξωτερικό, με  μεγάλο ποσοστό επί του ΑΕΠ και έτσι είμαστε ο πιο αδύναμος κρίκος, ακόμα κι από την Ιρλανδία.
Το τρίτο αφορούσε το ότι εδώ βρέθηκαν πρόθυμοι πολιτικοί, δοσίλογοι προδότες ικανοί να συνεργαστούν με το νέο κατακτητή, αλλά και να ξεγελάσουν το λαό.
Το τέταρτο αφορούσε τα φιλέτα που υπήρχαν ακόμα και ξεπουλήθηκαν όπως η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ναυσιπλοϊα, ο ορυκτός πλούτος και τα πετρέλαια.
Το πέμπτο για πιθανό ακρωτηριασμό της Ελλάδας μέσα από την αποδυνάμωσή της…
Η θεωρία του σπάταλου, τεμπέλη και διεφθαρμένου Έλληνα κατέρρευσε γρήγορα από τα επίσημα στοιχεία: Δουλεύουμε περισσότερο από τους Γερμανούς, πληρωνόμαστε πολύ λιγότερο και η διαφθορά περιορίζεται στους γνωστούς τομείς- φέουδα συγκεκριμένων  και όχι στο λαό που αγωνίζεται για επιβίωση με ιδρώτα πολύ.
Οι υπόλοιπες απαντήσεις ισχύουν, αλλά προσωπικά μου αφήνουν ένα μεγάλο κενό.
Δεν είναι καμιά η κύρια αιτία.
Ακούγοντας αυτούς τους γνήσιους απογόνους των ναζί Μέρκελ, Σόιμπλε, Σαρκοζί να επιτίθεντο με τέτοια λύσσα και μανία στον ελληνικό λαό δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε την Τελική Λύση που στο παρελθόν αφορούσε τους Εβραίους.
Παρόμοια μας οδηγούν  σ΄ ένα οικονομικό ολοκαύτωμα το οποίο θα καταφέρει καίρια εθνικά πλήγματα.
Απώτερος σκοπός τους είναι η εθνοκτονία μας.
Ξανά εδώ επιχειρείται με οικονομικούς όρους αυτό που δεν έγινε δυνατό επί αιώνες με στρατιωτικά μέσα.
 Ο τωρινός τραπεζιτικός ολοκληρωτισμός που εκπροσωπούν είναι της ίδιας ποιότητας, δηλ εμφορείται από το ίδιο κίνητρο, με τη φασιστική λαίλαπα του 3ου Ράιχ και είναι απλά το 4ο.
Τόσο στο παρελθόν όσο και τώρα, εμπόδιο και αγκάθι στο δρόμο του ολοκληρωτισμού, από τη φύση του είναι ο ελληνικός λαός!
Ποτέ εξάλλου, δε ξέχασαν οι Ναζί την Αντίσταση των Ελλήνων.
Την ξέχασαν οι Έλληνες και αφέθηκαν να οδηγηθούν σ΄ένα οδυνηρό εμφύλιο και σε μια αντιστροφή της αλήθειας για δεκαετίες, όπου επιβραβεύτηκαν οι δοσίλογοι και οι ταγματασφαλίτες, ενώ οι αντιστασιακοί ήρωες κυνηγήθηκαν σε πείσμα και αντιστροφή κάθε έννοιας δικαιοσύνης.
Όμως η πραγματική Ιστορία δε γράφεται ούτε από νικητές , ούτε από νικημένους, γράφεται από την Αλήθεια και όλα κάποτε μπαίνουν στην θέση τους.
Η Εθνική μας Αντίσταση θα αποτιμηθεί σωστά και το μεγαλείο της θα φωτίζει τις μελλοντικές γενιές των Ελλήνων, όπως το αρχαίο άσβηστο φως.
Ο χρόνος που έχασε ο Άξονας στην επίθεση εναντίον της Ελλάδας και οι 20 μεραρχίες που κράτησαν εδώ για να αντιμετωπίσουν τον αντάρτικο στρατό του ΕΛΑΣ στάθηκαν μοιραία για τον ιδεολογικό πρόγονο της Μέρκελ.
Πιστεύουν λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να πάρουν τη ρεβάνς.
Μια ελεύθερη Ελλάδα δε συνάδει με τη Νέα Τάξη, που σχεδιάστηκε και εκτελείται μεθοδικά εδώ και είκοσι πέντε χρόνια. Είναι προτιμότερο να παραμείνει προτεκτοράτο και να οδηγηθεί στην εξαθλίωση.
Η Ελευθερία και η Αξιοπρέπεια, γεννημένες σε αυτό τον τόπο, ούτε έπαψαν να φορούν αρχαιοελληνικά ενδύματα,  ούτε αυτές συνάδουν με τη Νέα Τάξη.
Εδώ χρειάζεται να τονιστεί ξανά ότι ζούμε ένα πραγματικό πόλεμο αξιών και προτεραιοτήτων, που ακόμα διεξάγεται με όρους οικονομίας και πολιτικής.
Ισοπεδώνοντας και ταπεινώνοντας τον ελληνικό λαό θα προχωρήσουν νικηφόρα στους επόμενους στη μαύρη λίστα τους.
Η κυριαρχία του τραπεζιτικού κεφαλαίου, δε θα χαριστεί τελικά ούτε στον ίδιο το γερμανικό λαό, που αφήνει για δεύτερη φορά να παρασυρθεί από τη δημαγωγία της επιβολής της θέλησης πάνω σε άλλους.
Οι ελληνικές αρετές μπορεί να υποχωρούν κατά καιρούς, αλλά ποτέ δε σβήνουν στη συλλογική ψυχή.
Το απέδειξε το ΄21 και το ΄40.
Το απέδειξε η έκρηξη της ποίησης, της λογοτεχνίας, της μουσικής, των αγώνων για δημοκρατία του περασμένου αιώνα.
Το έδειξε η αλληλεγγύη μας στο Ιράκ και στη Σερβία, είμαστε ο μόνος λαός στην Ευρώπη που σύσσωμα πήρε το μέρος του δίκιου.
Επί χιλιάδες χρόνια κρατάμε αυτό τον περιούσιο τόπο και δε τον παραδίνουμε στους βέβηλους, στις ύαινες και τα τσακάλια που τον θέλουν.
Η  γλώσσα μας παραμένει πλούσια, γεμάτη λεπτές έννοιες, ζωντανή μέσα στο χρόνο.
Το δείχνει η βαθιά μας πίστη ότι ναι, εμείς κρατάμε από την αθάνατη γενιά των Φωτοφόρων εκείνων που σήκωσαν τις Αξίες πάνω από το Χάος και το υπέταξαν σε νόμους και σε λογική.
Εμείς ζούμε στη σκιά των ιερών βουνών του αρχαίου κόσμου, τις ίδιες ομηρικές αμμουδιές ανασκαλεύει το πόδι μας, στα ίδια γαλανά νερά κολυμπάμε και στο μοναδικό ελληνικό φως ανοίξανε και μάθανε τα μάτια μας.
Τη μέτρηση ενός λαού και ενός ατόμου ο Θεός δε την κάνει με το τζίρο του ,αλλά με το φως του…
Οι ελληνικές αρετές που είναι το μέτρο, η αρμονία, η αίσθηση τιμής και δικαιοσύνης, η ελευθερία, η λογική, ο σεβασμός, ο ηρωισμός, το ανθρώπινο μεγαλείο είναι διαφορετικής συχνότητας τελείως από αυτές που βολεύουν το σχεδιασμό της Νέας Τάξης.
Αυτή θέλει πειθήνιους πολίτες, δειλούς, ανίσχυρους, υποταγμένους, φοβισμένους, άκριτους, με μειωμένα ηθικά αντανακλαστικά, αδιάφορους για το τι γίνεται μακριά.
Η εμπειρία που θέλω να καταθέσω εδώ, είναι ότι οι ελληνικές αρετές δεν πέθαναν.
Η φλόγα πάντα σιγόκαιγε κάτω από τις στάχτες, έτσι και τώρα.
Αφορμή, κατάλληλες συνθήκες ζητά να λαμπαδιάσει!
Αυτές τις συνθήκες λοιπόν τις παρέχει με τον καλύτερο τρόπο η κρίση!
Ειδικά η γενιά των εφήβων τώρα και των νέων, το μέλλον, έχει αρχίσει να σφυρηλατείται εδώ και δυο χρόνια. Οι νέοι άνθρωποι σπάνε τους πίνακες των ψευτοαξιών της κατανάλωσης και του βολέματος και οξύνουν τη διάκριση,  αναπτύσσουν αλληλεγγύη, ζητούν την απλότητα, καλλιεργούν την οργή απέναντι στους δυνάστες του μέλλοντος τους, στους (παπα-)δήμιους των ονείρων τους.
Οι φυσικοί μας εχθροί, το ολοκληρωτικό μπλοκ (όχι φυσικά οι λαοί), θα μας δώσουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία εξέλιξης σαν κοινωνία.
Για να αλλάξει τρόπο ένας λαός απαιτείται περίπου 15 χρόνια…
Η Ελλάδα μετά την κρίση θα είναι πολύ καλύτερη!
Αποκοιμήθηκε πολλά χρόνια στο καναπέ ακούγοντας απαίσια talk show.
Θεώρησε κάτι φυσικό τη λαμογιά και το να βγάζεις χρήματα μέσω χρηματιστηριακών πράξεων.
Ήρθε η ώρα να ξαναμετρήσουμε ποιοι είμαστε και τι θέλουμε.
Οι σύγχρονοι δοσίλογοι αυτή τη φορά θα τιμωρηθούν.
Καινούργιες αξίες  θα υψωθούν ίσως πρώτα εδώ.
Το ανθρώπινο μεγαλείο και αξιοπρέπεια επιβάλλει να μην ανεχόμαστε την εξαθλίωση και τον εξευτελισμό της ζωής τόσο της δικής μας όσο και των άλλων.
Έτσι δε θα ανεχτούμε, είμαι βέβαιος, να μας εξανδραποδίσουν οι συμμορίτες του ευρώ.
Στον αντίποδα της Νέας Τάξης θα παραταχτεί σύντομα η Μία Τάξη!
Η ελευθερία για όλους, το δικαίωμα στη ζωή και στην αξιοπρέπεια, στη τροφή, στη παιδεία, στην υγεία, στη στέγη, στη δουλειά, στο λόγο και στο τρόπο.
Να γίνει ξανά η Ελλάδα το ανάχωμα του φασισμού, όπως τόσες φορές έχει γίνει.
Τέλος, θέλω να καταλήξω, ότι η πραγματική αιτία του μίσους απέναντι μας είναι αυτή η φυσική ανωτερότητα του ελληνικού λαού, δηλαδή της ελληνικής ψυχής.
Είναι οι αρετές και οι αξίες που φυλάμε βαθιά και που στέκονται αιώνιοι εχθροί όσων επιβουλεύονται την ελευθερία των λαών.
Αυτό διαισθάνονται τώρα και οι πολίτες άλλων κρατών και γι΄ αυτό βγαίνουν σιγά σιγά στους δρόμους και όλοι μαζί θα φωνάξουμε στις 18 του Φλεβάρη:
-Είμαστε όλοι Έλληνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: